RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У ДТП під Миколаєвом серйозно постраждав високопоставлений військовослужбовець: фото з місця НП

Увечері в п'ятницю, 11 січня, під Миколаєвом в ДТП серйозні поранення отримав заступник головнокомандувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко.

Про це повідомляє місцеве видання Новости N.

Так, на трасі Миколаїв - Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Daеwoo Lanos і сідельний тягач MAN з напівпричепом.

"Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав по трасі, з боку Миколаєва в напрямку м. Нова Одеса. Біля с. Себине водій не впорався з керуванням і Hyundai зачепив рухався в попутному напрямку Lanos. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача MAN, який стояв на узбіччі", - пише видання.

За даними видання, в автомобілі Hyundai, їхав заступник головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті ДТП генерал серйозно травмований. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав в Hyundai. В даний час бригада "швидкої" надає допомогу постраждалим на місці, після чого вони будуть доставлені в лікарню.

Як повідомляв "Апостроф", раніше п'яний чиновник влаштував смертельну ДТП на Закарпатті.