RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві затримали серійного крадія-домушника: опубліковано фото

У Києві поліція затримала злодія, який обікрав одну зі столичних квартир.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Дарницькому районі Києва в одній з багатоповерхівок на проспекті Григоренка. Чоловік зайшов у під'їзд і зауважив, що вона з дверей в квартиру відкрита. Він зайшов а приміщення і вкрав сумку з особистими речами її господарів, а також гроші.

Після вивчення відео з камер спостереження і оперативно-розшукових заходів поліцейські відшукали злочинця. Чоловікові оголосили про підозру і взяли його під варту. Ним виявився житель Дніпровського району, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення квартирних крадіжок.

За даним фактом почали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За крадіжку чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який разом зі спільницею обкрадав квартири. Також під Києвом спіймали грабіжника, який погрожував смертельною ін'єкцією. А в Росії вантажник скоїв пограбування століття: він крав продуктові візки, а після здавав їх на металобрухт. Загальна сума накраденого склала 855 тис. Російських рублів.