RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Одесі охоронець аптеки відкрив стрілянину через продаж ліків без рецепту: фото

В аптеці Одеси охоронець відкрив стрілянину після того, як представники громадської організації нібито придбали препарат з вмістом кодеїну без рецепта.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Київському районі міста. Охоронна фірма прибула на місце за викликом фармацевтів. В ході виниклого конфлікту охоронці застосували газ дратівної дії і один з них зробив кілька пострілів вгору з пристрою травматичної дії. Внаслідок пострілів ніхто не постраждав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група і співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Таблетки, придбані в аптеці, вилучені та будуть направлені на експертизу.

"За попередньою інформацією, конфлікт стався між представниками громадської організації, які нібито придбали в аптеці без рецепта кодеіносодержащіх препарат, і працівниками охоронної фірми, які прибули за викликом фармацевтів", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановлюють обставини події та законність дій усіх учасників конфлікту.

Як повідомляв "Апостроф", 25 січня співробітники поліції в Харкові по гарячих слідах затримали чоловіка, який пограбував і згвалтував дівчину-провізора в аптеці. Пізніше стало відомо, що злочинець має кілька судимостей за згвалтування.