RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Згвалтували пляшкою: в Росії виник черговий скандал через звірства школярок, фото

У Росії школярки примушували однолітку гвалтувати себе пляшкою і знімали це на відео.

Про це повідомляють росЗМІ.

Інцидент стався в російському місті Омськ. Дві дівчинки 13 і 15 років однієї з місцевих шкіл здійснили звіряче знущання над ровесницею. Це сталося ще в кінці грудня, однак стало відомо лише зараз, коли зняте відео потрапило в мережу.

Дві неповнолітні знущалися над своєю жертвою тривалий час. Але раніше "підколи" були більш нешкідливими. Потім підлітки під виглядом примирення покликали дівчинку в гості, де дозволили собі більш витончені знущання. Погрожуючи вони змусили жертву здійснювати неприємні речі сексуального характеру.

"Коли мучительки зрозуміли, що жертва не в силах чинити опір і беззаперечно підкоряється їм, вони почали знущатися - наказали їй сісти на пляшку. Те, що відбувається знімали на відео", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з подією правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину - "Насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцятирічного віку". Зараз вирішується питання про запобіжний захід для старшої мучительки, про долю молодшої (13-ти років) нічого невідомо, як показує практика, дитина може уникнути відповідальності.

Як повідомляв "Апостроф", в російському місті Хімки вчителька фізкультури спровокувала дітей на звіряче побиття однокласника.