RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

За серйозним звинуваченням затримано Героя України, який воював на Донбасі: в мережах подив

Співробітники Державного бюро розслідувань затримали оперативного працівника контррозвідки СБУ і командира військової частини під час отримання хабара за неперешкоджання контрабанді російських сигарет.

Про це повідомляється на Facebook сторінці ДБР.

"Вказані посадові особи були затримані в місті Сєвєродонецьку безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 2500 доларів США. Ці гроші оперативний працівник військової контррозвідки СБУ та командир військової частини отримали за неперешкоджання у переправленні великих партій цигарок російського виробництва із тимчасово окупованих територій", - йдеться в повідомленні.

В мережі повідомили, що начебнто один з затриманих - герой України, учасник АТО Василь Зубанич. Він воював на Донбасі з травня 2014 року, на початку АТО був командиром 15-го окремого гвардійського гірсько-піхотного батальйону 128-ї бригади. Брав участь в боях за Новоганнівку, Нижнє Тепле, Станицю Луганську, Макарове, Щастя, Луганський аеропорт, Дебальцеве і ряд інших населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Пізніше в коментарі "Апострофу" в ДБР уточнили, що Зубанича серед затриманих нема.

У мережі зі змішаними почуттями поставилися до затримань.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на хабарі попався заступник начальника одного з районних відділень Головного Управління Нацполіціі в Харківській області.