RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Орда на марші: в мережі показали чергове "покращення" від окупантів в Криму, фото і відео

Окупанти вирубують рідкісні червонокнижні дерева в севастопольському парку (Крим).

Про це написала блогер RoksolanaToday&Крим в Twitter, із посиланням на місцеві ЗМІ.

"Севастополь. Орда на марші. Заради забудови в небагатій рослинністю Козачій бухті вирубують єдиний в місті сквер кедрів і коркових дубів", - написала блогер.

За інформацією місцевих ЗМІ, парк із рідкісними і червонокнижними деревами в мікрорайоні Козачої бухти в Севастополі вирубують заради житлової забудови. Місцеві жителі, які вже кілька років борються за збереження зеленої зони і пам'ятника, який знаходиться в ній, ставлять під сумнів законність дій.

Вирубувати дерева будівельники почали "під покровом ночі" 7 лютого.

Як повідомляють місцеві жителі, у будівельників був на руках порубковий квиток на знищення 31 червонокнижної сосни Станкевича, підписаний місцевою "владою".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі жителі окупованого Росією Криму поскаржилися на величезні черги за талонами, як в СРСР. Також жителі окупованого Росією Криму поскаржилися в мережі на неякісні ремонти доріг в Євпаторіїпоскаржилися в мережі на неякісні ремонти доріг в Євпаторії. Крім цього в інтернеті пишуть, що всюди ставлять паркани. Кримчани обурюються, що скоро і погуляти ніде буде.