RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Миколаєві п'яний наркоман намагався підірвати багатоповерхівку: фото небезпечної НП

У середу, 13 лютого, в поліцію подзвонив чоловік і повідомив, що підірве багатоповерховий житловий будинок в Миколаєві.

Про це повідомляє видання "Новини-N".

Посеред дня на лінію "102" надійшло повідомлення від чоловіка, що він підірве будинок за адресою вулиця Новобугська, 93. Він сказав по телефону, що має намір підірвати будинок газом - вже перерізав трубу газопроводу.

На місце виїхали рятувальники, вибухотехніки, правоохоронці, аварійна бригада "Миколаївгазу" та машина швидкої медичної допомоги. Як з'ясувалося, в поліцію дзвонив житель цього ж будинку, тому правоохоронці вирушили відразу до заявника. З квартири вже відчувався запах газу. Спочатку зловмисник не пускав поліцейських в квартиру, а після відкрив двері і дав себе затримати. Усередині дійсно була пошкоджена газова труба. Тому поліцейські евакуювали жителів двох під'їздів.

Попередньо, чоловік знаходиться в стані наркотичного і алкогольного сп'яніння. За словами сусідів, затриманому близько 40 років, проживає зі співмешканкою, а також назвали його наркоманом.

На питання затриманому, навіщо він пошкодив трубу і намагався підірвати будинок, він відповів: "Не знаю. Треба було з даху піти кинутися".

Як повідомляв "Апостроф", в Києві повідомили про замінування мережі супермаркетів "Сільпо". Також в столиці евакуювали центральний залізничний вокзал через інформацію про замінування.