RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Загострення на Донбасі: стало відомо про загибель українського бійця

У п'ятницю, 25 лютого, бойовики на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції військ Операції об'єднаних сил: один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомив на брифінгу представник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"З початку цієї доби станом на 12:00 на лінії бойового зіткнення зафіксовано 5 прицільних ворожих обстрілів по оборонним позиціям українських героїв", - зазначив він.

За словами Гуцуляка, вранці поблизу Попасної окупанти застосували гранатомети. Також з гранатометів різних типів і зенітної установки ЗУ-23-2 вони вели вогонь в районі н. п. Золоте-4.

Крім цього, захисники Нижнього зафіксували розриви 4-х ворожих мін калібру 82 мм. Окупанти вели обстріл у напрямку окупованої Сентянівки, уточнив представник Міноборони

"Ще 8 мін калібру 82 мм ворог випустив після 11:20 по захисникам населеного пункту Золоте-1", - додав Гуцуляк.

"З сумом повідомляємо, що сьогодні в результаті російської збройної агресії, загинув один наш український герой. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого загиблого захисника, а також його бойовим побратимам. Вічна пам'ять! Ще двоє наших військових в результаті бойових дій отримали поранення різного ступеня. Вони доставлені у військовий мобільний госпіталь", - сказав представник Міноборони.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в зоні бойових дій на Донбасі український військовий зник після отримання контузії.