RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Ну хоч не в трусиках: у мережі висміяли фейк бойовиків про нового "мученика" СБУ

У так званій ДНР розповіли історію про африканця, над яким нібито познущалася СБУ і викинула в "сірій зоні" на Донбасі вмирати.

Про це написав блогер Necro Mancer, посилаючись на пропагандистські ЗМІ.

"А ось і спіймане і замучене СБУ Мамаду. Ну хоч Наталя Юріївна його погодувала і приголубила", - написав блогер.

Окупанти розповіли про громадянина Екваторіальної Гвінеї Мамаду Діалло, який намагався дістатися з Росії до Німеччини, але "став жертвою протиправних дій співробітників українських силових відомств, які спочатку піддали його тортурам, а після вивезли в Донбас і кинули в "сірій зоні"".

"Зі мною жорстоко поводилися і били. Так як я не знаю російську і українську мову, я не розумів, що від мене хочуть, і ставлення було погане. За цей час у мене з'явилися проблеми зі здоров'ям, і я втратив у вазі (близько 30 кг)", - цитують пропагандисти африканця.

Він також нібито дуже дякує "диппредставництву ДНР".

"Мені тут (в ДНР) надали медичну допомогу, надали гарне житло і добре годували. Я персонально дякую Наталі Юріївній, і всім, хто надав допомогу", - додав Мамаду.

Під постом блогера з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Де дістати таку кількість бананів, щоб прогодувати це Какаду тепер", "Б*яяяяяяяя.... Зупинися.... Припини... Істерика..... І сльози... Не можна так.. Загроза НАТО....", "Він схожий на Сомалійського пірата", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", бойовики ЛДНР продовжують поширювати фейки про діяльність на окупованих територіях Донбасу "диверсантів СБУ.