RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Батько пов'язаний з Азаровим: з'явилися подробиці про мажора, який в результаті ДТП в Києві вбив молоду матір

У ніч на 16 лютого в Києві автомобіль BMW X5 M протаранив Lanos, який загорівся з жінкою всередині. Стало відомо, хто батько винуватця аварії і деталі про нього.

Про це повідомляє адвокат і активіст Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, машина 20-річного мажора Миколи Слободського на високій швидкості влетіла в таксі Lanos. У салоні знаходилася жінка, яка згоріла всередині. У неї залишилася 8-річна дочка.

"Водій втік з місця події, але потім, начебто, сам прийшов в поліцію вже з адвокатами. Ним виявився 20-річний Микола Слобідський, який зараз вчиться в Лондоні", - написав Маселко.

Також він уточнив, що батько власника BMW X 5 - Ігор Слобідський, відомий бізнесмен, володіє багатьма компаніями. Журналісти знайшли його спільний бізнес з багатьма відомими особами, включаючи Олексія Азарова.

"Але мене зацікавило інше. Виявляється на Миколу Слобідського двічі складали протоколи за керування в стані сп'яніння. Перший раз справу розглядала суддя Печерського суду Христина Тарасюк. Протокол надійшов до суду 01.09.16, але розглянутий тільки 05.12.16. Суддя встановила вину водія, але закрила справу в зв'язку і закінченням терміну притягнення", - зазначив адвокат.

За словами, Маселко, вдруге Шевченківський суд 20 червня 2018 таки позбавив Слобідського прав керування на 1 рік.

"До речі, суддя Тарасюк, це суддя, яка дозволила обшук у активіста Автомайдану, який зафіксував голову Голосіївського суду О.Первушину на незадекларованому автомобілі", - написав активіст.

Також він підкреслив, що рішення про позбавлення Слобідського водійських прав є, але права не забрали. Слобідський оскаржив це рішення і вже більше 7 місяців справа знаходиться в Київському апеляційному суді. Було вже 8 засідань, 9-е призначене на 01 березня.

"Я вперше бачу таку кількість переносів засідань в апеляції. Розглядає справу суддя Кепкал Людмила Іванівна, вже успішно пройшла тестування у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України. Весь цей час Слобідський спокійно сідав за кермо поки 16 лютого не вбив молоду маму. 1 березня суд, мабуть, нарешті забере права в Слобідського. Вища кваліфікаційна комісія продовжить оцінювати суддів і обирати суддів Верховного Суду. А президент буде розповідати про успішну судову реформу. Тільки батько загиблої досі не може розповісти 8-річній доньці, що мами більше немає. А скільки ще життів заберуть такі мажори, які завдяки судам уникають відповідальності?", - констатував Роман Маселко.

Як повідомляв "Апостроф", 20 серпня в Києві водій BMW влаштував масштабну ДТП, розкидавши кілька машин по дорозі. Також стало відомо, що у винуватців аварії при собі був травмат.