RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бойовики влаштували нові бої на Донбасі: поранений український захисник

За добу 2 березня бойовики на Донбасі сім разів відкривали вогонь по позиціях військ Операції об'єднаних сил: один боєць ЗСУ був поранений.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Як зазначається, тричі бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", ворог шість разів здійснював обстріли позицій ООС.

"Двічі, з мінометів калібрів 120 та 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Лебединське; з мінометів калібру 120 мм – поблизу села Водяне; з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – біля селища Піски; зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", окупанти також обстріляли позицію українських бійців в районі населеного пункту Травневе з автоматичних станкових гранатометів.

В результаті обстрілу один військовослужбовець ЗСУ був поранений.

У той же час, за даними розвідки, 2 березня вогнем у відповідь був ліквідований один бойовик, і ще один поранений. Також була знищена одна одиниця техніки супротивника.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", ЗСУ на Донбасі ліквідували двох снайперів бойовиків.