RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

З'явилися нові моторошні деталі вбивства підлітком коханої в Харкові

16-річний хлопець, який вбив свою 14-річну кохану в Харкові 2 березня, вживав наркотики.

Про це пише OBOZREVATEL.

Вбивство сталося в приватному секторі одного з районів Харкова, недалеко від будинку, де жила сім'я дівчини Лідії. Один із знайомих Івана розповів подробиці трагедії.

"Іван і Лідія дуже любили один одного. Вона не хотіла з ним спілкуватися, тому що вчилася, у неї тренування, і їй просто не було коли гуляти з ним. Вона сама йому говорила: "Ваня, учись". Але він її не слухав. Ваня взагалі спокійний, але він вживав наркотики", - анонімно повідомив один хлопця.

На його думку, все сталося після того, коли Ліда в свій закритий аккаунт в Instagram виставила фото з однокласником.

"Він сильно розлютився, бо дуже її ревнував. Якби Ліда сказала йому, хто на фото, він би і його вбив. Ваня написав Ліді, попросив зустрітися. Вона відмовлялася, тоді він написав їй, що вб'є всю її сім'ю. Але вона сприйняла все як жарт, тому що була впевнена, Ваня ніколи такого не зробить. він сказав, вийди, я тобі сюрприз зроблю. і вона вийшла. Але вони посварилися ще більше, і тоді він почав бити ножем", - розповів хлопець.

Після цього, за його словами, Іван втік і сховався у знайомого і виставив в Instagram відео із закривавленим обличчям і руками.

Зазначається, що Іван в цілому завдав дівчині десять ударів кухонним ножем, який приніс з собою, і прихопив її мобільний телефон. На крик дівчини вийшов сусід, але було пізно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше підозрюваний у вбивстві дівчини так і не зізнався в скоєному.