RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Під Вінницею молода мати торгувала порнозаписами зі своєю 4-річною дитиною: фото і відео

Кіберполіція виявила у Вінницькій області жінку, яка використовувала свого 4-річного сина для зйомок в порно.

Про це повідомляє департамент кіберполіції.

Як зазначається, 26-річна мати раніше була порноактрисою.

"Розуміючи, що на дитячій порнографії зможе заробити значно більше, вона вирішила використовувати для створення порно власного сина. На той момент хлопчикові було всього два роки", - йдеться в повідомленні.

Протягом останніх років, жінка знімала відео порнографічного характеру і продавала його на спеціалізованих закритих форумах. Вартість одного такого ролика становила від 1,5 до 3 тисяч гривень. За словами жінки, таких фото і відео вона продала близько 20-30.

Працівники кіберполіції спільно зі слідчими Деснянського управління столичної поліції, при процесуальному керівництві Київської місцевої прокуратури №3, провели обшук в квартирі, де проживала зловмисниця разом з сином. На її комп'ютері правоохоронці виявили велику кількість фото- і відеоматеріалів порнографічного характеру з її участю. Серед них - файли з малолітнім хлопчиком. Техніка вилучена і направлена на експертизу.

Кримінальне провадження триває по раніше розпочатим кримінальним виробництвам: ч 2 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) і ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

З хлопчиком зараз працюють психологи. Жінку затримали в порядку статті 208 КПК України та оголошено про підозру. Їй загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Полтаві правоохоронці викрили сімейну пару, яка з трирічного віку ґвалтувала свою дочку, щоб зняти це на відео, а потім продати порно в інтернеті.