RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Убийство сотрудника АП в Киеве: врачи назвали причину смерти

Співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий, знайдений мертвим 14 березня в Києві, за попередніми даними помер від хронічної ішемічної хвороби серця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, було проведено розтин, за результатами якого в якості попередньої причини смерті встановили хворобу серця. Однак, крім цього, у чоловіка також виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Під час огляду місця події та особистих речей чоловіка з'ясувалося, що зник його мобільний телефон.

Слідчі Шевченківського управління поліції почали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) і за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також встановили двох чоловіків, яких камери відеоспостереження зафіксували поряд з померлим. Їх доставили в управління поліції, з ними спілкуються слідчі. У одного з доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 14 березня в Києві знайшли вбитим 46-річного працівника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого.