RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Міцно отримав від мами: з'явилося відео з українським горе-водієм, який ганяв від поліції по дворах

11 березня п'яний водій тікаючи від правоохоронців перекинув авто на дах.

Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

На лінію поліції надійшла інформація, що водій в стані сп'яніння сів за кермо автомобіля Chery і поїхав в невідомому напрямку. Копи вирушили на виклик і на вулиці Тернопільська помітили авто з орієнтуванням. Однак за їхніми вимогами чоловік за кермом відмовився зупинитися і почав переховуватися.

Пізніше, намагаючись втекти від поліції, п'яний водій в одному з дворів наїхав на бордюр і дерево, в результаті чого авто перекинулося. Внаслідок ДТП водій не постраждав, але машина отримала механічні ушкодження.

Під час спілкування з водієм, інспектори одразу помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти огляд, щоб виявити наявність алкоголю в крові. Але сам чоловік відмовився від процедури на місці або в медустанові.

Пізніше підійшла його мама, яка провела з сином роз'яснювальну бесіду.

"У тебе вагітна дружина, ти можеш хоча б заради неї бути людиною", - з такими словами в присутності патрульних, мати лаяла водія автомобіля.

Внаслідок інциденту на водія, місцевого жителя 1993 року народження, патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування з ознаками алкогольного сп'яніння) КпАП, протокол за статтею 124 (за вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КпАП і протокол за статтею 122-2 ( невиконання водіями вимог про зупинку) КпАП.

Як повідомляв "Апостроф", 26 січня поліцейські затримали серійного грабіжника, за яким влаштували погоню на авто.