RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Розправа матері над своїм немовлям в Рівному: з'явилося відео і розповідь родичів

17 березня в Рівному 21-річна мати зарізала свою місячну дочку, у жінки були проблеми з психікою.

Про це повідомляє "Радіотрек".

Бабуся померлої дитини Марія Момот зазначила, що її 26-річний син проживав з дівчиною в цивільному шлюбі. За її словами, пара не встигла офіційно оформити стосунки, а також охрестити дівчинку, яку назвали Діана.

"Син на 2 хвилини відвернувся. Вона схопилася за ніж, коли відійшов до іншої кімнати... І вдарила по горлу маленької", - розповіла свекруха.

Батько дитини відразу викликав медиків, але вони лише констатували смерть немовляти.

Сусіди молодої сім'ї характеризують їх позитивно. Вони відзначили, що 21-річна жінка ніколи не вела себе дивно.

"Коли зайшли, то побачив в кімнаті дитину на ліжку. Батька знаю з дитинства, нормальний хлопець. А ось його обраниця... Нормальна людина такого зробити не може", - зазначив сусід Дмитро Волощук.

Як пізніше з'ясували слідчі, молода мати перебувала на психіатричному обліку. Півроку тому отримала травму голови. Діагностовано енцефаліт, запалення мозку, яке дало ускладнення, зумовило психологічні розлади.

Жінку затримали, але слідчі повинні провести психіатричну експертизу, яка визначить, чи осудна жінка. Справа розслідується за статтею умисне вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві правоохоронці затримали 43-річну жінку, яка вбила свою 9-місячну доньку, напоївши її алкоголем.