RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Поліція намагалася зам'яти напад на її озброєних співробітників у Кривому Розі: відео

16 березня в Кривому Розі група осіб напала на озброєних працівників поліції охорони, які в момент нападу були при виконанні службових обов'язків.

Про це в Facebook повідомляє депутат місцевої міської ради Микола Колесник. За його словами, керівництво поліції Кривого Рогу робить все, щоб нападники не понесли відповідальності за свій вчинок.

"У разі нападу на працівника правоохоронних органів, про дану подію доповідають негайно вищому керівництву, вживаються відповідні заходи... Але, на думку керівника міської поліції Кривого Рогу Романа Ткаченко і керівника Саксаганського райвідділу, все відбулося наступним чином: "хулігани трохи поштовхалися з поліцією охорони" і було прийнято рішення спустити справу на гальмах, ніхто нікого не бив, ніхто ні в кого не забирав автоматичну зброю, ніхто не намагався вбити співробітника", - написав депутат.

Він додав, що повну версію відео він вже передав керівництву Нацполиции і Міністерству внутрішніх справ.

Тим часом Державне бюро розслідувань зареєстровало кримінальне провадження за фактом приховування тяжкого злочину посадовими особами Криворізького відділу поліції ГУ НП у Дніпропетровській області.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Кривим Рогом жорстоко побили двох будівельників за нібито неякісно виконані роботи.