RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​У ДНР заговорили про масову втечу бойовиків

На Донбасі заговорили про те, що якщо бойовикам почнуть вручать паспорти РФ, вони кинуться в масову втечу.

Про це написав блогер Necro Mancer в Twitter.

""Поспілкуйся з військовими, реально службовцями. Вони тобі розкажуть. Якщо їм роздати паспорта, то х*ін вони залишаться на передовій", - процитував блогер жителів Донбасу.

Під постом з'явилися коментарі з сумнівами з приводу вручення паспортів РФ.

"Відмовитися від громадянства, це залишаться без пенсії, потім ми скажемо шо це люте порушення мінських мінськів, і Турчинов вже криваво і по-пасторськи точить косу і гнати весь ЮВО до кордону з Туапсе... хоча в нас вибори і Пастора можуть зняти", "Ну ось як вони розповідають, та Матвєєв Курган і Ростов. Прописка тимчасова (я хз що таке тимчасова прописка). За паспорт 5 тисяч і 3,5 за прописку. Тих, хто отримав паспорт природно я не бачив, тільки знайомі, знайомих які мають відношення до мвс і чиновникам дири", "Вони почнуть роздачу паспортів тільки коли доб'ються комфортних умов з миротворцями. Як тільки миротворці стануть на лінії розмежування почнеться тиха паспортизація", "а хто у нас за миротворців топить?", "За миротворців на лінії ми не погоджуємося, бо молдавани вже якось погодилися і 30 років їх зайо*бує це непорозуміння, паспорти там так і не дали до речі", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", вже в квітні, поки в Україні буде розбрат між першим і другим туром президентських виборів, Росія має намір активізувати на Донбасі видачу своїх паспортів.