RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Смертельна ДТП з бійцями Нацгвардії в Одесі: стали відомі подробиці трагедії

30 березня в Одесі автомобіль збив трьох працівників Нацгвардії, загиблим бійцем виявився хлопець 1996 року народження.

Про це повідомляє інформагентство УНІАН.

У ДТП з бійцями Нацгвардії, де загинув один з військовослужбовців, також сильно постраждали ще двоє. Вони зараз знаходяться в лікарні у важкому стані, а за їх життя борються медики.

Іномарка на європейських номерах скоїла наїзд на трьох військовослужбовців Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, які несли службу з охорони громадського порядку. Один з них, який загинув в аварії, - Віталій Флоря, 1996 року народження.

Як зазначив радник начальника регіонального главку Нацполіціі Руслан Форостяк, за попередніми даними, автомобіль "на європейських номерах" поспішав на жовтий". На великій швидкості дана іномарка, зіткнувшись з іншою машиною, втратила керування, вилетіла на тротуар, де знаходилися військовослужбовці.

"В авто "євробляхера" перебувала жінка і неповнолітня дитина. Сам водій і його пасажири живі, проте отримали тілесні ушкодження і спрямовані до медичного закладу", - повідомив Форостяк.

Як повідомляв "Апостроф", 30 березня в Миколаєві автомобіль таксі врізався в поліцейську машину, намагаючись втекти з місця.