RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

В Одесі авто збило трьох бійців Нацгвардії: фото і відео з місця смертельної НП

У суботу, 30 березня, в Одесі автомобіль збив трьох працівників Нацгвардії - один з них загинув, а двоє потрапили до лікарні.

Про це повідомляє керівник Нацполіціі Сергій Князєв на своїй сторінці в Twitter.

"Одеса. "Опель" на евробляхах кілька хвилин тому збиває трьох гвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання. Один нацгвардієць загинув на місці, двоє - госпіталізіовані", - написав він у мережі.

За словами Князєва, в автомобілі Opel троє травмованих, а водія затримала поліція.

Пізніше в прес-службі Нацполіції відзначили, що трагедія сталася близько 17:00 на розі вулиці Кишинівська і проспекту Добровольського. Там зіткнулися машини марки Opel і Mercedes.

"За попередньою інформацією, на місці ДТП загинув військовослужбовець, який ніс службу з охорони громадського порядку на території Суворовського району. П'ятеро людей, з яких двоє нацгвардійці та троє цивільних, травмовані. Всі вони госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на суботу, 30 березня, в Миколаєві автомобіль таксі врізався в поліцейську машину, намагаючись втекти з місця.