RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Білорусі суд виніс вирок кухареві-антибандерівцю: опубліковані фото

У Білорусі винесли вирок кухарю кафе Galaxy Костянтину Горчакову, який відмовився обслуговувати мінського підприємця Сергія Бахуна і назвав його "бандерівцем".

За інформацією "Радіо Свобода", чоловіка засудили до штрафу на суму близько 1000 гривень.

Конфлікт між кухарем і підприємцем стався 14 січня, коли Бахун з дочкою зупинився в придорожньому кафе близько Івацевич.

За словами Бахуна, кухар називав його не тільки "бандерівцем", але і "хохлом і фашистом", після чого відмовився обслуговувати.

"Хохли, бандерівці, фашисти - він кілька разів говорив. Що спалили Хатинь... говорив емоційно, голосно, переходячи на крик в нашу сторону. Валіть звідси, говорив, зараз викину вас. Я зрозумів, що краще піти, щоб конфлікт не розгорівся, тим більше зі мною була дочка", - розповів потерпілий.

Сам обвинувачений вважає, що суперечку почав Бахун.

"Замовлення ще не надійшло, і починаються розмови - був би Радянський Союз, не було б твого бізнесу. Я кажу - при Радянському Союзі все було чудово. І робота була, і справедливість, і зарплати були однакові. Ось і пішло... розмову першим почав Бахун. Я йому так і сказав - он що у сусідів робиться, хочете, щоб і тут таке було? Розвалили країну, і тут хочуть розвалити. І сказав, що годувати не буду, тому що їх я не годую", - розповів він.

Відзначимо, що кафе Galaxy існує близько 20 років. Воно розташоване на березі Яглевицького озера на 153 кілометрі траси Брест-Мінськ.

На останньому фото - обвинувачений Костянтин Горчаков.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Тарас Романчук, раніше український, а нині польський футболіст, який виступає за "Ягеллонію", поскаржився, що хавбек "Вісли" Домінік Фурман назвав його "бандерівцем".