RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Львовом сміттєва "лавина" вбила батька 14 дітей: подробиці трагедії

У селищі Самбір Львівської області, на місці великого звалища троє осіб ромської національності потрапили під сміттєву "лавину", коли техніка прибирала сміття, одного з них - батька 14 дітей, врятувати не вдалося.

Як стало відомо, чоловіки вирушили на звалище в пошуках металу, який можна було б здати в пункт прийому металобрухту. Потрапивши під гору сміття, переміщуваного транспортом, двоє з них зуміли вибратися, а третього відкопали, коли той був уже мертвий.

Відзначається, що загиблому було 45 років, він постійно проживав на Закарпатті.

Поліція відкрила кримінальне провадження за вказаним фактом, було встановлено, що чоловіки пробралися на звалище незаконно, оскільки воно наразі представляє з себе режимний об'єкт.

Журналістами був опитаний директор комунального підприємства Євген Квас, який зазначив, що місцеві роми часто проникали на об'єкт і зупинити їх було практично неможливо.

"Як тільки восени прийшов на цю посаду, відразу зрозумів, що така кількість сторонніх осіб на полігоні може обернутися бідою. Звертався в поліцію, щоб розігнали, але ... Один сторож на зміні не може прогнати з 13 гектарів огородженої площі всіх сторонніх", - зазначив він.

За матеріалами Високий замок

Як повідомляв "Апостроф", місто Чита в Російській Федерації зіткнувся зі справжньою екологічною катастрофою і надзвичайною ситуацією через наводнення вулиць сміттям і нечистотами. Згідно з офіційними даними статистики, саме в Читі найбільше безробітних на сході РФ - близько 10% від загальної кількості населення, а також найвищий показник смертності.