RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Стало відомо про ДТП з дружиною нардепа під Києвом: подробиці

У п'ятницю, 19 квітня, в Київській області автомобіль, за кермом якого перебувала дружина народного депутата Ігоря Мосійчука - Влада Карпенко, збив скутериста.

Про це повідомляє видання "Страна", посилаючись на інформацію від свого джерела у Верховній Раді.

Інцидент стався в селі Білогородка під Києвом. Дружина нардепа на машині збила чоловіка на скутері, який в результаті цього отримав різні травми.

"Хлопець-скутерист зараз в лікарні, він живий, але в дуже поганому стані. Ноги переламані, печінка роздроблена. Зробили йому операцію. ДТП сталася в Білогородці біля школи, на світлофорі, там де поворот на кут", - розповів співрозмовник на умовах анонімності.

Також факт аварії підтвердили і в поліції. Слідчі з'ясовують деталі і причини ДТП.

"19 квітня в селі Білогородка сталася ДТП за участю автомобіля і мотоцикла, в результаті якого мотоцикліст з переломами ніг і травмами середньої важкості був госпіталізований до лікарні. В даний час слідчі ведуть з'ясування причин, а також ймовірних винуватців аварії. Там поки неясно хто винен - наачебто як і мотоцикл їхав по головній дорозі, і авто. Будемо розбиратися", - зазначив прес-секретар Київського облуправління Нацполіціі Микола Жукович.

Постраждалим виявився 32-річний Ігор Миколайович Парушко.

За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів водіями (ч.1 ст.286 КК України).

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році народний депутат Володимир Парасюк скоїв ДТП на проспекті Чорновола у Львові.

Пізніше стало відомо, що аварія трапилася парковці біля McDonalds, обидва автомобілі отримали незначні пошкодження.