RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Як в Одесі готуються до провокацій у річницю трагедії 2 травня: фото і відео

У четвер, 2 травня, в центрі Одеси пройдуть масові заходи, пов'язані з п'ятою річницею подій, що сталися в Одесі у 2014 році, а сотні поліцейських забезпечать безпеку присутніх.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Так, на Куликовому Полі і Соборній площі люди вшанують пам'ять загиблих в Будинку профспілок. Обидва місця вибухотехніки вже перевірили на наявність небезпечних предметів. Також поблизу вказаних місць обмежили рух транспорту.

Вхід в місця проведення заходів можливий тільки через фільтраційні пункти. Це обумовлено виключно завданням не допустити порушень громадського порядку та загрози життю і здоров'ю людей.

"Просимо з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, не порушувати громадський порядок і строго дотримуватися норм чинного законодавства, - звернувся до одеситів і гостей міста начальник Управління превентивної діяльності ГУНП Іван Іщенко. - Пам'ятайте про відповідальність за використання символіки комуністичного і нацистського тоталітарних режимів".

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі, у дворі Будинку профспілок, де 2 травня 2014 року внаслідок пожежі загинули 48 людей і постраждали більше 200, переважно учасників місцевого "антиМайдан", побудували шашлична.