RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Курсант інституту МВС скоїв смертельну ДТП під Львовом: опубліковані фото

На автодорозі у Львівській області курсант МВС скоїв наїзд на двох пішоходів.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Інцидент стався в Сколівському районі в населеному пункті. Хлопець рухався на автомобілі, але не впорався з керуванням і влетів в припарковану уздовж дороги машину. Після цього його автомобіль відкинуло на зустрічну смугу руху, де знаходилися хлопець і дівчина.

В результаті ДТП хлопця 2000 року народження доставили в реанімаційне відділення лікарні в стані коми з відкритою черепно-мозковою травмою. Другий пішохід, дівчина 2002 року народження, загинула на місці ДТП від отриманих травм.

"Сам водій в результаті зіткнення також отримав травми і був доставлений в хірургічне відділення лікарні для проведення операції. За попередніми висновками лікарів, курсант був тверезий. Зараз лікарі забороняють слідчим спілкуватися з ним. Тільки стан водія покращиться, слідчі ДБР проведуть з ним всі необхідні процесуальні і слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", на трасі в Київській області сталася аварія за участю двох автомобілів, в яких постраждали люди.