RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Києвом іноземець згвалтував школярку: подробиці

У Київській області чоловік-іноземець згвалтував школярку, заманивши до себе додому.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в селі Горенка Києво-Святошинського району. До правоохоронних органів звернулася жертва злочину. Вона розповіла, що її наочно знайомий сусід кілька днів тому скоїв згвалтування.

Як встановило слідство, зловмисник нещодавно заселився в багатоквартирному будинку. А серед дня він біля під'їзду зустрів школярку і почав з нею довірливу бесіду про її однокласницю. Потім чоловік запросив дівчинку в свій будинок продовжити розмову. У квартирі зловмисник накинувся на неповнолітнього, почав роздягати. Школярка пручалася і просила її залишити. Однак на вмовляння чоловік не реагував, поки не отримав статеве задоволення.

Працівники поліції затримали зловмисника за місцем тимчасового проживання. Ним виявився 36-річний громадянин Республіки Білорусь, який має тимчасову посвідку на проживання в Україні до 2020 року.

За фактом розбещення неповнолітньої відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до п'яти років.

Після оголошення вироку суду і відбування покарання щодо іноземця буде розглядатися питання про заборону йому в'їзду в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", в Запоріжжі впіймали педофіла, який працював в міліції.