RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережі з'явилося відео смертельної аварії з військовими в Києві

У мережі з'явилося відео моменту страшної аварії з військовими в Києві, які загинули 10 травня в результаті зіткнення з вантажівкою.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

На записі видно, як легковий автомобіль марки ВАЗ 2106 на високій швидкості злітає з дороги прямо в задню частину припаркованої вантажівки MAN. Передня частина ВАЗ в буквальному сенсі склалася "в гармошку". Крім того, що водій заснув, повідомляється, що машина була несправна.

Також на відеозаписі відображено, як з місця, куди летів легковик, буквально за лічені хвилини до аварії від'їхало інше авто. Йому дивом вдалося уникнути аварії, яка могла б забрати ще більше життів.

Нагадаємо, аварія сталася на Окружній дорозі біля Шпалерного ринку. Машина, в салоні якої знаходилися двоє військових, влетіла під вантажівку. В результаті ДТП пасажир і водій ВАЗ померли на місці від отриманих травм.

Відзначають, що військовослужбовці поверталися додому в місто Кам'янець-Подільський (Хмельницька область) з навчань Об'єднаних сил.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські військові потрапили в смертельну ДТП на Донбасі, в результаті чого загинув один боєць ЗСУ.