RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Під Одесою сталася трагедія з дитиною, залишеною без нагляду: фото

В Одеській області під час пожежі в автомобілі загинула дворічна дівчинка.

Про це повідомляють "Вартові еспресо" на сторінці в Facebook.

Інформація про трагедію надійшла до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції. На місце виїхали правоохоронці, які встановили, що в результаті пожежі загинула дворічна дочка власника автомобіля, яка перебувала в салоні транспортного засобу. За попередніми даними, причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

"Як розповів 27-річний батько дівчинки, вранці він разом з дочкою їздив на автомобілі у справах. Повернувшись додому, вийшов з дитиною з машини, сам пішов в будинок, а дівчинка залишилася у дворі без нагляду дорослих. Коли через кілька хвилин батько виглянув у вікно, у дворі дочки не було. Тоді він вийшов з дому і побачив спочатку дим в салоні автомобіля, а відкривши двері - полум'я на пасажирському сидінні. Там же він виявив і бездиханне тіло дочки. За словами чоловіка, він поніс маленьку в будинок і намагався надати допомогу, але марно", - повідомила заступник начальника слідчого відділу Білгород-Дністровського відділу поліції Наталія Митрофанова.

За фактом смерті дитини відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок"). Крім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчим внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Для встановлення причини смерті тіло дитини направлено в бюро судово-медичних експертиз. В рамках виробництв призначений ряд експертиз, триває слідство.

Як повідомляв "Апостроф", під Рівним стався кричущий смертельний випадок за участю шестимісячного немовляти.