RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Дніпром відбулося масове побиття школярок: перші подробиці і дані про постраждалих

У Кам'янському (Дніпропетровська область) сталася бійка за участю школярок, в результаті чого дві дівчинки отримали травми.

Про це повідомляє місцеве видання 5692.com.ua.

Відомо, що одна з постраждалих вчиться в дев'ятому класі місцевої школи №35. За попередньою інформацією, їх побили однолітки з 7-ї школи.

За словами очевидців, конфлікт стався між двома школярками з різних навчальних закладів Кам'янського. Що стало його причиною - поки невідомо.

Дівчата вирішили з'ясувати стосунки в одному з дворів. Обидві привели з собою подруг, різниця була лише в кількості: з ученицею ЗОШ №7 прийшли близько десяти чоловік, з дівчиськом з 35-ї школи - тільки одна. В результаті інциденту дівчата отримали травми, з якими їх госпіталізували в лікарню. Батьки постраждалих написали заяву в поліцію.

"Дівчата, які отримали травми, пройшли медичний огляд. Згідно з висновком судмедексперта, у них легкі тілесні ушкодження. Батьки написали заяву в поліцію. За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Причини та обставини конфлікту встановить слідство. Досудове розслідування триває", - розповіла старший інспектор сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко, потонемо, що на даний момент відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу розбурхало моторошне побиття школярки в Коростені.