RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Резонансне вбивство дівчинки під Житомиром: нові фото, відео та скандальні подробиці

Батько 5-річної дівчинки, убитої під Житомиром, під час суду зізнався в злочині. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє ТСН.

Про те, що чоловік винен у вбивстві, розповіла його дружина. За її словами, злочин він скоїв 10 місяців тому. Потім кілька днів спалював тіло в печі, а попіл викинув в канаву.

Також під час судового засідання стали відомі скандальні подробиці. Так, 5 років тому вона кинула дочку в лікарні, дізнавшись, що та хвора на ДЦП. Дитину віддали в прийомну сім'ю. Подружжя Коберник виховували дівчинку 3 роки, поки не з'явилися активісти і біологічні батьки зі звинуваченнями в згвалтуванні дівчинки. Саме під їх тиском, суд повернув у свій час дівчинку рідної матері. Цьому не завадив навіть той факт, що вона позбавлена прав на двох старших дітей.

"Все винні в смерті Даші. Хтось боявся за крісло. І ось ці байдужість і боягузтво і привели до смерті. Я постійно дзвонила і соціальним працівникам, і в поліцію. Наша влада мені сказала: "Ви - ніхто, і закрийте рот" , - розповідає прийомна мати дівчинки.

Тим часом сусіди біологічних батьків Даші переконані, що ті боролися за повернення дитини, тільки щоб отримувати гроші на дитину-інваліда.

"Вони тільки за гроші дитячі та жили, тому що він ніде не працював і вона теж", - розповіли вони.

Прийомна мати Даші просить віддати їй останки дитини, щоб поховати на цвинтарі. Однак зараз вони на експертизі. Тому поки що з доказів жахливого злочину у правоохоронців лише визнання рідних батьків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд прийняв важливе рішення по матері вбитої під Житомиром дівчинки.