RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У поліції розповіли свою версію вбивства дитини під Києвом

У відділі комунікації поліції Київської області заявили, що з двох поліцейських, підозрюваних у вбивстві п'ятирічного хлопчика Кирила в Переяславі-Хмельницькому, стріляв тільки один.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіціі в області.

"Співробітник поліції, перебуваючи поза службою, на сусідньому дворі "пристрілював" рушницю. Випадково один постріл потрапив у двір, де в цей час гуляла дитина", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що керівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Київської області відсторонені від виконання службових обов'язків.

Крім того, глава Нацполіціі Сергій Князєв висловив глибокі співчуття рідним загиблого хлопчика і пообіцяв "найжорсткіше покарання для винних".

"Це жахлива трагедія. Як тато - навіть не можу уявити горе і відчай батьків від втрати дитини. У той же час як керівник Національної поліції - запевняю, що ми максимально будемо сприяти розслідуванню цієї трагедії. Такі дії несумісні з присягою і гідністю поліцейського", - заявив він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", увечері 3 червня під будівлею Міністерства внутрішніх справ в Києві зібралися обурені активісти з вимогою покарати поліцейських, які підозрюються у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому.