RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Кременчуці сталася загадкова смерть учасниці АТО: фото, відео і деталі скандалу

У Полтавській області, в місті Кременчук, загинула учасниця АТО: родичі звинувачує в її смерті чоловіка, а той, у свою чергу, не віддає їм тіло для похорону.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Наталія Софієнко.

Марина (так звали загиблу) померла від черепно-мозкової травми. Її родичі звинувачують чоловіка, Віктора Сулименко, також учасника АТО, в тому що він її нібито вбив.

Однак в поліції заявили, що "криміналу в смерті учасниці АТО в Кременчуці немає. Її не вбивали". У той же час, на тілі жінки були виявлені синці різної давності і травми черевної порожнини. Однак померла вона саме від черепно-мозкової травми, отриманої, швидше за все, в результаті падіння.

Чоловік Марини відмовляється віддавати тіло для похорону родичам, які проживають в Черкаській області. Він хоче поховати її з почестями на Алеї героїв в Кременчуці. Також він говорить, що родичі "знущалися" над Мариною і доводили її до істерик.

Коментарі від матері загиблої:

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 19 травня в дніпровській лікарні імені І. Мечникова помер боєць 93-й ОМБр Андрій Федоров, який отримав тяжке поранення на Донбасі.