RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Серйозна НП з українцями в Іспанії: останні скандальні подробиці і відео

Близько 180 пасажирів рейсу Барселона - Харків, що з 19 червня чекають вильоту в Україну, провели ще одну ніч в готелях іспанського міста.

Як повідомив в коментарі "Апострофу" один з пасажирів, ввечері 20 червня людям знову сказали, що рейс переноситься. При цьому кожному з них видали талон на харчування на суму 25 євро і розмістили в 4-зірковому готелі.

Станом на 7:23 відомо, що людей вивезли в аеропорт. Співрозмовник "Апострофа" уточнив, що їх розбудили о 4:00 ранку. Виліт очікується в 10:45 за київським часом.

"Нас везуть на чотирьох автобусах, один з яких зламався в дорозі. Люди просто в паніці", - розповів пасажир Вадим.

Водночас у мережі пишуть, що до Харкова рейс має прибути 21 липня о 14:25, але пізніше з'явилася інформація, що літак доставить пасажирів в Україну о 16:40.

У свою чергу компанія-власник літака SkyUp уточнює, що літак не зміг вилетіти з технічних причин. Там також звинуватили ЗМІ в спекуляціях на темі даного інциденту і принесли свої вибачення пасажирам.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 18 червня в аеропорту "Бориспіль" пасажири рейсу YE1215 сполученням Київ - Батумі заблокували вхід в термінал F.