RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Скандальній топ-чиновниці Київської області оголосили підозру

Скандальній главі Васильківської районної ради Київської області Наталії Баласинович прокуратура заочно повідомила про підозру у зв'язку з нанесенням легких тілесних ушкоджень і хуліганством.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Відзначається, що 34-річна голова Васильківської райради неодноразово викликалася до прокуратури для оголошення підозри.

"Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на грунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю щодо свекрухи похилого віку за місцем її проживання, а також заподіяння легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку", - сказано в повідомленні

У прокуратурі уточнили, що підозру направили за місцем роботи та місцем проживання Баласинович.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 27 червня невідомі вчинили напад на кандидата в народні депутати України, колишнього мера Конотопа, Артема Семеніхіна.

У Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на напад на колишнього мера Конотопа Артема Семеніхіна, який є кандидатом у народні депутати.

Раніше в Дніпропетровській області невідомі стріляли в громадського активіста, поранивши його і двох перехожих.