RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Бойовики заговорили про "викрадення" фігуранта справи про збитий на Донбасі Boeing

Відомий російський пропагандист, пособник бойовиків ДНР Олександр Коц заявив, що фігуранта справи про збитий на Донбасі Boeing нібито викрали.

На це звернув увагу блогер Necro Mancer у Twitter.

Так, Коц стверджує, що нібито український спецназ викрав зі Сніжного Донецької області, контрольованого бойовиками, "колишнього начальника ППО 1-ї Слов'янської бригади Цемаха Володимира Борисовича".

Відзначається, що Цемах у момент аварії МН-17 перебував у Сніжному, звідки і стріляв "Бук". При цьому Коц стверджує, що "викрадений" "був накачаний психотропними речовинами і вивезений в інвалідному візку через пункт пропуску "Мар'їнка".

"Ходять чутки, що чутки про "викрадення" Цемаха ... зовсім і не чутки. А там - подивимося, чи було викрадення і чи було це викраденням. Не дарма ж голландці амністію обіцяли за свідчення в суді", - підкреслив Necro Mancer.

Як повідомляв "Апостроф", голландське телебачення Nieuwsuur назвало прізвища нових підозрюваних у справі катастрофи Boeing рейсу MH17 на Донбасі.

У той же час користувачів інтернету вразив цинізм бойовиків ДНР у четверту річницю катастрофи Boeing рейсу MH17 на Донбасі, збитого російським "Буком".