RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У мережі повідомили про обшуки на каналі Порошенка: що там відбувається

У понеділок, 1 липня, в інтернеті з'явилася інформація, що на телеканалі "Прямий", який пов'язують з екс-президентом України Петром Порошенком, Державне бюро розслідувань (ДБР) почало обшуки, але незабаром цю інформацію спростували.

Так, про обшуки на "Прямому" першим заявив екс-заступник глави Адміністрації екс-президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов. За його словами, на каналі нібито "проходить санкціонована судом виїмка документів у справі про відмивання коштів та легалізацію акцій телеканалу через кіпрську компанію".

У той же час ведучий "Прямого" Тарас Березовець зазначив, що ніякої виїмки документів на "Прямому" не було, але на канал йде "цілеспрямована атака".

Незабаром Державне бюро розслідувань запевнило, що не проводило обшуки на "Прямому", пише "РБК-Україна".

"Слідчими ДБР не проводилися обшуки і вилучення документів на телеканалі "Прямий", - відзначили в прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше нардеп Вікторія Сюмар заявила про підготовку обшуків у "відкритому офісі" партії "Європейська солідарність".

Також стало відомо, що обшуки 26 червня, які проводили співробітники Державного бюро розслідувань, відбулися в рамках розслідування у кримінальному провадженні за фактом закупівлі посадовцями Міністерства оборони України речового майна за завищеною ціною.