RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Помста за медиків: ЗСУ завдали потужного смертельного удару по бойовиках

Українські воїни ЗСУ на Донбасі помстилися за медиків і ліквідували машину бойовиків, де один з учасників НЗФ згорів і ще двоє поранені.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ветеран АТО і поліцейський Олег Болдирєв, який відомий в соцмережах під псевдонімом Мартін Брест.

Він зазначив, що у відповідь на загибель військових медикі - старшого матроса Сергія Майбороди і сержанта Ірини Шевченко, українці завдали удару по позиціях бойовиків.

"Бо так не буває на світі, щоб на шостий рік війни можна було вбити двох наших просто так, без відповіді. От не буває, поки у нас в армії - саме ці хлопці, і хоча розумом-то розумієш, що скільки ти не розводь сили та засоби на півночі - все одно на півдні пролетить ракет ... але я таки дочекався. Невідомі патріоти (я тепер вже не можу писати, хто саме, х*р тут зрозумієш з новою владою, ми все ще "наші хлопці" чи вже "військові злочинці") тихенько кинули відповідь. Не там, де вбили наших вранці, не в тому районі, але ООС - це маленька війна, де всі всіх знають, можуть, вміють і попадають", - написав ветеран АТО.

Як повідомляв "Апостроф", за суботу, 29 червня, в районі військового конфлікту на Донбасі бойовики більше тридцяти разів обстріляли позиції ВСУ на Донбасі, в результаті чого двоє українських військових отримали поранення і травми.