RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сусіди влаштували пекельне життя батькам підозрюваного у вбивстві Даші Лук'яненка

Мати підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко Миколи Тарасова Марія Тарасова розповіла, що після страшної трагедії їм вкрай складно перебувати в своєму будинку.

В інтерв'ю "КП в Україні" вона заявила, що велика частина жителів села Іванівка Одеської області, де сталося вбивство дитини, не вітається з нею та її родичами.

"Більшість з нами не вітаються, але хоча б поводяться адекватно. Були ті, хто після оголошення результатів поліграфа, який ми пройшли в передачі "Говорить Україна", підходили і вибачалися за негатив проти нас. Але є й такі, хто розпалюють конфлікт. Вважають, що ми підкупили канал "Україна", обійшли поліграф. Дали хабар дирекції ринку, де працювали, щоб вона нас підтримала", - розповіла жінка.

За її словами, підприємці з ринку, де працювала сім'я Тарасових, написали колективну заяву і зажадали заборонити їм торгувати.

"Люди підняли бунт і нас звідти вигнали. Близько 50 підприємців підписали колективну заяву. Сьогодні ходила писати заяву про розірвання оренди торгового місця. Закриваю підприємницьку діяльність і ставлю контейнер на продаж", - додала вона.

Також не обходиться без агресивних дій з боку місцевого населення. Так, нещодавно паркан біля будинку Тарасових намагався зламати один з жителів села.

"Вчора у нас під хатою сиділа підпила компанія, один з чоловіків почав ламати паркан біля будинку. Ми з чоловіком вийшли, цей чоловік на нього напав, розбив перенісся і поставив синець під оком. Він нападає на наш будинок вже вдруге. Ми звернулися в поліцію і написали заяву нападника оштрафували", - розповіла мати сімейства.

Також були і ті, хто обіцяв спалити будинок, де жив вбивця.

"Нам кажуть: дитина загинула, а ми ходимо по селу з піднятою головою. Зараз проводять слідчі експерименти. Коля відповідає: вдома в момент вбивства нікого не було, ніхто нічого не знав. Але люди не вірять, вважають, що я його покриваю. Звинувачують у тому, що це я прибрала сліди злочину", - додала вона.

Марія Тарасова зізналася, що сім'я вже вирішила покинути Іванівку, але до закінчення слідства не може цього зробити.

"Боїмося спати, переживаємо, що вночі нападуть на наш будинок. Через що постійно приймаємо заспокійливі і снодійне. Чоловік вже руки опустив, загрожує випити снодійне і так накласти на себе руки. Я виявилася сильнішим борцем, ніж чоловік", - завершила жінка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явився несподіваний поворот у справі про жахливе вбивство 11-річної Дарини Лук'яненко в Одеській області.