RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Росії крупного бізнесмена з України засудили до в'язниці: фото і біографія

До двох років позбавлення волі в колонії засудили в Росії власника мережі ресторанів "Корчма Тарас Бульба" Юрія Белойвана.

Таке рішення прийняв Басманний суд Москви, передає Forbes.

Суд визнав його винним в ухиленні від сплати податків на 690 млн рублів.

Цю суму податків за версією слідства мережу ресторанів не доплатила за три роки - з 2011 по 2014 роки. Загальна сума претензій до рестораторові з боку російських податківців з урахуванням штрафів, пені та відсотків склала 1,2 млрд рублів, говорив під час свого виступу в суді Бєлойван.

Судовий процес над бізнесменом пройшов в особливому порядку - без дослідження доказів і допитів свідків, оскільки Бєлойван пішов на угоду зі слідством і назвав себе винним. Він також виплатив близько 7 мільйонів рублів в рахунок відшкодування збитку.

Захист Беловайна просила для бізнесмена умовний термін, проте суд засудив його до тюремного ув'язнення. Відбувати покарання бізнесмен буде в колонії загального режиму.

Юрій Бєлойван - підприємець, творець мережі ресторанів української кухні "Корчма Тарас Бульба"; фотохудожник, скульптор і мандрівник. Свій перший ресторан української кухні "Корчма Тарас Бульба" відкрив в Москві в 1999 році.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 3 липня, Голосіївський районний суд Києва відпустив з-під варти колишнього перекладача прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: Росія