RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Він був моїм татом: мережу вразила історія про жертв війни на Донбасі

Користувачів інтернету вразила історія про жертв війни на Донбасі - перед Стіною пам'яті біля Михайлівського собору в Києві по загиблому батькові тужив його син.

Відповідний пост розміщено на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

"Мені серце вирвали, розумієш?" - каже по телефону хлопець років 20. Він сидить на лавочці перед Стіною пам'яті біля Михайлівського собору. Для тих, кому війна вирвала серце, тут багато таких крамничок: сідаєш і можеш годинами дивитися на портрети загиблих за Україну. "Ким він був?" - запитую, коли хлопець уже закінчив розмову. "Ким він був? .. Знаєте, що тут ключове?". "Що?". "БУВ. Він був моїм татом. Загинув в Іловайську. Скоро п'ять років, а мама до сих пір не звикла, що його немає", - йдеться в розповіді.

Автор публікації зазначає, що на Стіні пам'яті ще багато місця для портретів загиблих військових, але "краще, щоб ніколи не було ні Стіни, ні квітів, ні лавок для тих, кому вирвали серце, ні дружин, які не можуть звикнути жити без чоловіків" .

Як повідомляв "Апостроф", 4 липня в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова помер український військовий, якому під Кураховим Донецької області відірвало руки і ноги.

26 червня в Вінниці після страшного інциденту помер ветеран АТО Максим Сліпенький.

Раніше у Львові помер український військовослужбовець, учасник АТО 39-річний Володимир Гера.