RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ховають у білій труні: в Запоріжжі попрощалися з дівчиною, яку підпалив її наречений, фото

У суботу, 13 липня, в Запоріжжі попрощалися з Анастасією Ковальовою, яку підпалив її наречений, - дівчина померла в лікарні, медики від самого давали їй мало шансів через майже 90% опіків тіла.

Про це повідомляє місцеве видання "Індустріальне Запоріжжя".

Так, попрощатися з Ковальовою в архієрейський Свято-Покровський собор прийшли десятки людей - не тільки рідні та друзі, а й просто небайдужі жителі міста, які знали про трагедію.

Фото: Індустріальне Запоріжжя

Багато хто приніс троянди, саме ці квіти любила загибла.

Фото: Форпост. Медіа

Відзначається, що дівчину поховають у білій труні на Леваневському кладовищі.

Фото: 061.ua


2 липняв Хортицькому районі Запоріжжя чоловік облив бензином і підпалив жінку. Незабаром з'ясувалося, що потерпіла - це 22-річна Анастасія Ковальова, нападник - її наречений. Дівчина потрапила в реанімаційне відділення лікарні з опіками майже 90% тіла, її стан лікарі називали вкрай важким.

Під час однієї з операцій серце Ковальової зупинилося, але медикам вдалося її відкачати. Рідні дівчини збирали гроші на її лікування за кордоном, але, незважаючи на всі зусилля лікарів,10 липня потерпіла померла.

За словами винуватця трагедії,28-річного Віталія Чайковського, він посварився з коханою, випив і вирішив її провчити. Чоловік на суді стверджував, що не хотів завдати шкоди дівчині, а просто збирався "скріпити стосунки". Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 днів арешту. Після смерті Ковальової прокуратура перекваліфікувала справу:Чайковському інкримінують не замах, а умисне вбивство з особливою жорстокістю.