RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Смерть Насті Ковальової в Запоріжжі: винуватця хочуть виправдати

Віталій Чайковський, який підпалив і відправив на той світ Анастасію Ковольову в Запоріжжі, намагається уникнути відповідальності.

Про це повідомляє its_zp в Instagram.

"Важливий пост! Поліція розшукує будь-яких свідків трагедії яка трапилася з Настею Ковальовою. Зараз адвокати підозрюваного хочуть спробувати перекваліфікувати статтю, і це може допомогти піти йому від відповідальності. Для того щоб покидьок поніс покарання, потрібно зібрати всю інформацію. Якщо ви в день трагедії 2 липня щось бачили або чули, прохання повідомити в Хортицьке відділення поліції", - йдеться в повідомленні.

У мережі тут же стали коментувати новину.

Нагадаємо, 2 липня в Хортицькому районі Запоріжжя чоловік облив бензином і підпалив жінку. Незабаром з'ясувалося, що потерпіла - це 22-річна Анастасія Ковальова, нападник - її наречений. Дівчина потрапила в реанімаційне відділення лікарні з опіками майже 90% тіла, її стан лікарі називали вкрай важким.

Під час однієї з операцій серце Ковальової зупинилося, але медикам вдалося її відкачати. Рідні дівчини збирали гроші на її лікування за кордоном, але, незважаючи на всі зусилля лікарів,10 липня потерпіла померла.

За словами винуватця трагедії,28-річного Віталія Чайковського, він посварився з коханою, випив і вирішив її провчити. Чоловік на суді стверджував, що не хотів завдати шкоди дівчині, а просто збирався "скріпити стосунки". Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 днів арешту. Після смерті Ковальової прокуратура перекваліфікувала справу: Чайковському інкримінують не замах, а умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Як повідомляв "Апостроф", Віталію Чайковському від самого початку загрожувало довічне тюремне ув'язнення.