RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Розслаблятися рано: в мережі розкрили нові деталі справи про ДТП з Зайцевою

Люди, які робили все, щоб винуватці смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Геннадій Дронов і Олена Зайцева не отримали заслужені тюремні терміни, повинні бути покарані.

З такою заявою в Facebook виступила журналіст Тетяна Доцяк.

За її словами, в список таких людей входять експерти наукового інституту Бокаріуса, експерти обласного бюро судмедексертіз, слідчий на прізвище Волков і прокурори. Журналіст наголосила, що всі вони всіляко намагалися допомогти засудженим уникнути покарання за вбивство шістьох людей.

Як відомо, аварія за участю Зайцевої та Дронова сталася в жовтні 2017 року. На перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Volksvagen Touareg і Lexus. Останній викинуло на тротуар, в результаті чого загинули 6 пішоходів. Ще стільки ж людей було травмовано. За версією слідства, водій Lexus Олена Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло. Водій Volksvagen Геннадій Дронов рушив на жовтий сигнал світлофора.

Як повідомляв "Апостроф", в суді адвокат Олени Зайцевої Юлія Плетньова заявила, що вина її підзахисної в жахливій трагедії значно завищена.