RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Трагедія в готелі Одеси: стали відомі особисті дані постраждалих

Поліція озвучила імена людей, яких госпіталізували в результаті пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі.

Про це повідомляє інформагентство УНІАН, посилаючись на слова начальника регіонального главку Нацполіції Олега Беха.

За його даними, в лікарні міста в результаті пожежі були доставлені 10 постраждалих осіб. У їх числі - громадянин Литви Роман Чернявський, 1960 року народження, який від госпіталізації відмовився.

Крім того, як зазначив Бех, в опіковому відділенні МКЛ № 10 - 7 осіб. Це Вікторія Козлова, 1994 року народження - місцева жителька, її стан стабільно важкий. Сергій Васильєв, 1999 року народження, житель Великомихайлівського району Одеської області - військовослужбовець. Також у вогні постраждав Микола Довгий, - 1981 року народження, житель Сум (стан важкий). Олена Хомич, 1996 року народження, з Херсонської області (стабільно важкий). Катерина Руських, 2003 року народження, з Великомихайлівського району - у важкому стані.

Крім того, в опіковому відділенні Одеського обласного медичного центру знаходиться 22-річний житель Біляївського району Одеської області, у якого опік полум'ям 1-2 ступеня, опік очей, 40% опіків дихальних шляхів, важкий опіковий шок. Також - 41-річний житель Маріуполя, у якого отруєння продуктами горіння (стан важкий).

У той же час, під час позачергового засідання виконкому Одеської міськради стало відомо, що госпіталізований громадянин Сьєрра-Леоне, написав відповідну заяву про відмову від госпіталізації і заявив, що має намір відбути на батьківщину.

Нагадаємо, вогонь спалахнув в готелі в ніч на 17 серпня. Займання сталося на другому поверсі, його площа становила 200 квадратних метрів.

В результаті трагедії загинули дев'ять осіб, їх особи встановлюються. У той же час поліція розглядає три версії причини виникнення пожежі, в тому числі - навмисний підпал.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі понад 60 постояльців згорілого готелю "Токіо Стар" тимчасово розмістили в ліцеї "Олімпієць".