RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Хмельницькому кандидати на премію Дарвіна намагалися пограбувати копа: фото "героїв"

У четвер, 15 серпня, двоє чоловіків напали на співробітника спецпідрозділу поліції ТОР і спробували його пограбувати.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Як зазначається, старший лейтенант Василь Козак зазнав нападу, коли заходив у власну квартиру. Грабіжники спробували забрати у нього сумку з гаманцем і годинник. Однак поліцейський зумів захистити себе. Крім того, йому на допомогу прийшов сусід, також співробітник поліції. Удвох їм вдалося затримати одного з нападників, інший втік.

Затриманим виявився 28-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини.

"Але цинізм ситуації в тому, що на пограбування зловмисник пішов через два дні після того, як суд визнав його винним у аналогічному злочині і присудив два роки позбавлення волі умовно із іспитовим терміном на один рік!", - йдеться в повідомленні поліції.

Через деякий час був також затриманий другий зловмисник. 32-річний житель Хмельницького також раніше був судимий за крадіжки і грабежі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Білій Церкві група невідомих пограбувала чоловіка із застосуванням зброї та газового балона, всі злочинці були затримані поліцією.