RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Під Києвом затримали за пограбування екс-чиновників МВС Грузії, які воювали на Донбасі: фото і відео

На трасі Київ - Бориспіль затримано трьох зловмисників, які увірвалися в один з будинків села Артемівка Київської області і пограбували його.

Як повідомив глава поліції Київської області Андрій Небитов, в будинку злочинці напали на господаря і його дружину, після чого зв'язали їх. З житла постраждалих вони винесли цінні речі і велику суму грошей. Також вони заволоділи автомобілем Lexus, на якому зникли з місця злочину.

За місцем тимчасового проживання затриманих, які виявилися іноземцями, співробітники поліції вилучили гранати, пістолети, автомати.

За даними грузинських ЗМІ, затриманими виявилися місцеві громадяни 43-річний Міріан Гочадзе, 41-річний Тенгіз Занадзе і 33-річний Леван Хуцішвілі. Відомо, що Гочадзе до 2013 року був начальником загону спеціального призначення МВС і залишив Грузію після зміни влади. Також в МВС працювали Занадзе і Хуцішвілі. Всі троє брали участь в бойових діях на Донбасі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в червні президент України Володимир Зеленський дав українське громадянство Занадзе і Хуцішвілі.