RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Розслідування катастрофи MH17: в Україні дали важливу відповідь на гучне рішення Нідерландів

В Україні жорстко відреагували на рішення Нідерландів провести додаткове розслідування, що стосується з'ясування причин, через які Україна не закрила повітряний простір над Донбасом під час бойових дій в 2014 році.

Відповідне пояснення, чому ж Україна не закрила повітряний простір над Донбасом опубліковано в Twitter-акаунті "ІнфоВійська України".

Так, по розміщеної інформації, Україна не закрила повітряний простір над Донбасом під час бойових дій в 2014 році, посилаючись на звіт, що опубліковано в 2015 році, який засновано на нормах ICAO, які не вимагали закриття неба, "а постійно піднімаючи мінімальну висоту польотів, Україна з запасом дотримувалася цих норм".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі бурхливо відреагували на повернення колишнього начальника ППО так званої ДНР Володимира Цемаха на Донбас, обвинуваченого у справі про Boeing MH17, який було збито на Донбасі в 2014 році. Але Україна обміняла на його у Росії на Олега Сенцова, Павла Гриба, і моряків, затриманих в Керченській протоці в листопаді 2018 року.