RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

З'явилися несподівані деталі жорстокої розправи над "злодієм в законі" в Києві

З'явилися нові подробиці побиття "злодія в законі" Андрія Недзельського, який відомий під прізвиськами "Неделя" і "Львівський".

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Страна", інцидент стався в Києві на весіллі дочки кримінального авторитета Олега Крапівіна на прізвисько "Олег Бакинський".

Відзначається, що серед "злодіїв в законі" було багато претензій до "Неделі". Ходила думка, що він не підходив під список критеріїв, якими повинен володіти "справжній" злодій.

Цікаво, що за фактом Недзельський жодного разу не відбував термін в місцях позбавлення волі, за винятком деякого часу, проведеного у французькій в'язниці.

Головною претензією до нього журналісти називають непомірні амбіції Недзельського в бажанні "підім'яти" під себе якомога більше прибуткових напрямків тіньового бізнесу. Відомо, що недавно у нього виник конфлікт з дніпровським злодієм "Умкою", коли "Неделя" намагався вибити у нього внески в общак з Дніпра. Крім того, Недзельський претендував на відрахування з нелегального видобутку бурштину на Волині і з завезення "евроблях" з Закарпаття.

Недзельський давно мав конфлікт з одним із впливових злодіїв на прізвисько "Нодар Руставський", якого нещодавно викрали нібито співробітники поліції.

"Насправді вони не були співробітниками кримінального розшуку, а складалися в іншому департаменті. Його кинули в підвал, при цьому пояснили, що проводиться якась оперативна робота. Але ніяких санкцій суду у них не було. Через тиждень "Нодара" викупили за п'ятдесят тисяч євро його люди", - розповіло джерело видання ..

Викрадення зв'язали з Недзельським, так як у нього були хороші зв'язки з топ-чиновниками поліції.

Били "Неделю" "Умка" з іншими злодіями. В результаті у нього були зламані ніс і щелепа.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці затримали в Києві "злодія в законі" на прізвисько "Куцу".