RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Угорщині автобус з українцями влетів у дерево: дані про постраждалих і фото з місця

На сході Угорщини поряд з селом Пацини, недалеко від кордону зі Словаччиною, в ніч на 19 жовтня сталася масштабна ДТП, в якій постраждали 10 громадян України.

Як заявив директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, шестеро українців отримали тяжкі травми.

Він розповів, що водій мікроавтобуса Mercedes перевищив швидкість і не впорався з керуванням, в результаті чого з'їхав на узбіччя і зіткнувся з деревом.

Всі постраждалі самостійно повідомили рідним про аварію і тримають з ними зв'язок. Постраждалі українці доставлені в медичні установи регіону Боршод-Абауй-Земплен.

"Трьом громадянам були зроблені невідкладні операції. Згідно з отриманою інформацією від завідувача відділенням травматології лікарні міста Мішкольц, громадяни України після операції в тяжкому стані, але загрози їхньому життю немає", - розповів Погорельцев.

Нагадаємо, що 19 жовтня в Миколаєві в результаті ДТП загинув співробітник поліції, який перебував на пасажирському сидінні автомобіля Opel Vectra.