RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​З'явилися несподівані деталі про жорстко вбиту професором студентку в Росії, фото

Вбита професором Олегом Соколовим в Санкт-Петербурзі студентка Анастасія Єщенко була дочкою співробітниці МВС і вчителя фізкультури.

Про це повідомляють в Telegram-каналі RT.

"Звичайно, знаю сім'ю. Так, підполковник, Галина Георгіївна, кадровик. Ми тільки вчора ввечері все дізналися, зараз всі шоковані... Ми працювали з її батьком, він тренером працював, вчителем фізкультури у школі працює. Син у збірній Росії з футболу по молодіжці , вихованець "Краснодара", - розповів голова квартального комітету станиці Старовеличківської Калинінського району Краснодарського краю (звідки родом родина Єщенко) Євген Тарасенко.

Анастасія Єщенко

Також відзначають, що мама вбитої Галина Єщенко - начальник відділення по роботі з особовим складом, служить в поліції з 2005 року, а до цього була педагогом в школі.

Як пишуть в Telegram-каналі "Картковий Будиночок: Росія", очевидці розповіли, що Соколов говорив про вбивство Насті. Він розповів, що розправився з нею за слова про його доньок від першого шлюбу.

Експертиза також встановила, що смерть дівчини настала 8 листопада, приблизно о 2 годині ночі, від пострілу з обрізу малокаліберної гвинтівки.

Олег Соколов

Як повідомляв "Апостроф", викладач університету Олег Соколов, який розчленив студентку, був нагороджений президентом Франції.